Uitvaart cateringUitvaart, een gelegenheid waar iedereen af en toe mee te maken krijgt.

Tegenwoordig kunnen steeds meer wensen van de overledene en de familie worden ingevuld. De mensen van Catering Niedorp willen graag mogelijkheden scheppen om u ook in moeilijke tijden van dienst te kunnen zijn.
Vaak is het plezierig om nog even in je eigen omgeving samen te zijn met familie en vrienden. Of op een plaats waar de overledene of u samen speciale banden mee had. Thuis of op locatie kan Catering Niedorp u bijstaan en u en uw gasten van een hapje en drankje voorzien. Zodat u samen de overledene nog even in alle rust kunt eren en herinneren. 

Daarvoor hebben we een aantal mogelijkheden samengesteld. Uiteraard zijn uw wensen de maat waaraan wij willen voldoen. Om echter een idee te geven, bieden we een aantal mogelijkheden aan. In overleg zullen we natuurlijk leveren wat u wenst.
   

Genoemde prijzen zijn op basis van alleen levering. Maar natuurlijk kunt u de catering ook laten serveren. Bij crematie of begrafenis kan dit bijvoorbeeld als volgt. Op het moment dat u met de familie naar de plechtigheid gaat komen wij in uw woning om de catering naar uw wens voor te bereiden. Wij zorgen er voor dat er in ieder geval iemand in uw woning blijft tot u terug bent. Na uw terugkomst in de woning serveert onze serveerster u en uw gasten koffie of thee. We laten u daarna met uw gasten alleen. We spreken een tijd met u af om alles weer op te ruimen en af te voeren, dus ook hier heeft u geen omkijken naar.
De kosten voor deze dienst bedragen € 150.00. Inclusief koffie en thee. 
Natuurlijk kan de bediening ook tot uw dienst blijven en u en uw gasten van een hapje en een drankje voorzien. De kosten hiervoor € 15,00 per 30 minuten.


Condoléance:

Koffie, thee, jus d'orange, bronwater en petit four.

Vanaf € 5,00

Koffietafel:

Koffie, thee, jus d; orange, melk, karnemelk.1 Luxe broodje, (bijvoorbeeld flaguette gezond, carpaccio, brie, tonijn enz) 1 zacht broodje belegd en een zachtbroodje met een van Dobben kroket.

Vanaf € 15,00 per persoon.

Koffietafel de luxe:

Idem aan de koffietafel met als extra soep naar keuze.

Vanaf 15 personen verschilende soepen mogelijk.

Meer prijs vanaf € 3,00 per persoon.

Kipsaté met stokbrood, kruidenboter en een bolletje huzarensalade.

vanaf € 9,00 per persoon

Salade buffet:  

Bijvoorbeeld Huzarensalade en Zalmsalade. stokbrood kruidenboter.

Maar ook ook andere salades en meerdere samenstellingen mogelijk.

vanaf € 8,50 per persoon.

Luxe borrel:

Rode wijn

Witte wijn

Rose

Jus d'orange

Diverse smaken frisdrank

Bronwater

Nootjes en pinda's uit eigen branderij op tafel en 3 maal een sortering van luxe hapjes. 

Onderandere gevuld ei, wrap met Gerookte zalm, toast Gerookte paling enz.


Op basis van 1,5 uur Vanaf € 14,50 per Persoon. 

Bediening € 75,00.